DEFENCE COLOR KOHL&KAJAL EYE PENCIL HD

L1,020

Ka stok

In Stock

SKU: 12126

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Laps për sytë HD, me një teksturë të butë, ideal për tu përdorur për vijëzim të brendshëm dhe të jashtëm të syrit. I testuar oftalmologjikisht në sy të ndjeshëm dhe persona që mbajnë lente kontakti.

Permban

-Rice Wax e bën teksturën elastike dhe fleksibël.
-Silicë mikrosferike jep butësi dhe qendrim sa me të gjatë.

perdorimi

Aplikojeni brenda ose jashtë qepallës se syrit.