B-50 VCAPS

L2,900

Ka stok

In Stock

SKU: 13066

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Këto vitamina mbeshtesin prodhimin e energjisë, mbajne te shendetshem metabolizmin e homocisteines dhe promovojne shendetin e sitemit nervor.
Caps B-50 ofrojnë një plotësim të plotë të vitaminave B plus kolinë dhe inositol. Këto vitamina punojnë për të mbështetur prodhimin e energjisë, për të mbajtur metabolizmin e shëndetshëm të homocisteinës dhe për të promovuar shëndetin e sistemit nervor. Vitaminat B janë të tretshme në ujë dhe me përjashtim të B-12, kanë ruajtje të kufizuar në trup dhe kështu kërkojnë rimbushje të përditshme . Ndërsa B-12 ruhet në mëlçi, burimet dietike janë vetëm me origjinë shtazore (mishi dhe qumështi) dhe plotësimi me B-12 mund të jetë veçanërisht i rëndësishëm për vegjetarianët.

perdorimi

Merrni 1 tabletë në ditë me ushqimin.

permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % vleres ditore
Tiaminë (Vitaminë B-1) 50 mg 4167%
Riboflavina (Vitamina B-2) 50 mg 3846%
Niacin (Vitamina B-3) 50 mg 313%
Vitamina B-6 50 mg 2941%
Folate 680 mcg DFE 170%
Vitamina B-12 50 mcg 2083%
Biotina 50 mcg 167%
Acidi Pantotenik 50 mg 1000%
Kolina 25 mg 5 %
PABA (Acidi para-aminobenzoik) 25 mg *
Inositol 25 mg *

paketimi

100 kapsula