MSM 1500 mg Tablets

L2,650

Ka stok

In Stock

SKU: 11751

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Metilsulfonilmetani ofron suport per kockat dhe kercet.

MSM (metilsulfonilmetani) është një përbërës i cili gjendet në sasi të vogla tek frutat, perimet, drithërat, produktet shtazore dhe disa alga. Përbërësit e squfurit janë prezentë në të gjitha qelizat e trupit dhe janë të domosdoshëm për jetën. Tek cikli i squfurit në trup, MSM ndihmon të krijojë lidhje kimike të nevojshme për të formuar dhe mirëmbajtur shumë tipe të ndryshme indesh strukturore të trupit, përfshirë këtu indet lidhore, si kërcet artikulare dhe lëkurën.

perdorimi

2 kapsula, 1 ose 2 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

paketimi

100 tableta

permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditore
MSM (Metilsulfonilmetan) 3 g (3,000 mg) *

perberes te tjere

Celulozë (kapsula), acid stearik (origjinë bimore) dhe stearat magnezi (origjinë bimore), silicë, mbështjellje vegjetariane.