UC-II Type II Collagen Veg Capsules

L4,730

Ka stok

In Stock

SKU: 12235

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kolagjen të tipit II të padenaturuar për mirëqenien e artikulacioneve.

specifikime

Kërcet janë  pjesë e indeve kryesore lidhore të trupit, duke siguruar fleksibilitet dhe mbështetje për nyjet.

Kolagjeni i padenaturuar tip II është proteina kryesore strukturore në kërce dhe është përgjegjëse për fleksibilitetin dhe fortësinë.

Ky produkt është i derivuar nga kërcet sternum të pulës, UC-II® dhe është një formë e patentuar e kolagjenit të tipit II të padenaturuar (vendas) që punon me sistemin imunitar për të mbajtur nyjet e shëndetshme.

Studimet klinike të realizuar me njerëz kanë zbuluar se vetëm një kapsulë 40 mg UC-II® në ditë mund të ndihmojë në rritjen e rehatisë së kyçeve, si dhe në përmirësimin e funksioneve dhe fleksibilitetin e artikulacioneve*

**Kolagjeni i markës UC-II® me kolagjen të tipit II të padenaturuar. UC-II® dhe logo janë marka tregtare InterHealth N. I.

Aquamin® është një markë e regjistruar tregtare e Marigot Limited.

perdorimi

1 kapsulë çdo ditë para gjumit në stomak bosh.

paketimi

60 kapsula

permban

  • Kalcium (nga Aquamin®) 80 mg 6%
  • Kërci i standardizuar i pulës UC-II® ** (10 mg kolagjenit total, përfshirë kolagjenin e tipit II të padenaturuar) 40 mg
  • Aquamin® (minerale të nxjerra nga alga deti) (Lithothamnium spp.) (Bimë e plotë) 250 mg

Përbërës të tjerë: Hipromelozë (kapsulë celuloze), celulozë mikrokristaline, acid stearik (origjinë bimore), dioksid silici dhe klorur kaliumi (stabilizues).