MSM 1000 mg Veg Capsules

L2,120

Ka stok

In Stock

SKU: 11233

Pershkrimi i produktit

MSM (metilsulfonilmetani) është një përbërës i cili gjendet në sasi të vogla tek frutat, perimet, drithërat, produktet shtazore dhe disa alga. Përbërësit e squfurit janë prezentë në të gjitha qelizat e trupit dhe janë të domosdoshëm për jetën. Tek cikli i squfurit në trup, MSM ndihmon të krijojë lidhje kimike të nevojshme për të formuar dhe mirëmbajtur shumë tipe të ndryshme indesh strukturore të trupit, përfshirë këtu indet lidhore, si kërcet artikulare dhe lëkurën.

perdorimi

2 kapsula, 1 ose 2 herë në ditë të shoqëruara me ushqim. Në rast shqetësimi gastrointestinal, rekomandojmë të ulni dozimin.

paketimi

120 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
MSM (Methylsulphonylmethane) 2 g (2,000 mg) *

perberes te tjere

Celulozë (kapsula), acid stearik (origjinë bimore) dhe stearat magnezi (origjinë bimore).