Kit Iper-Ringiovanente

L6,500

Ka stok

In Stock

SKU: 0713

Find in Store

Pershkrimi i produktit

KIT-I qe ju duhet per nje trajtim intensiv antirrudhe per lekuren tuaj.

PERMBAN

Faza 1: Pre-treatment Lotion 125 ml

Faza 2: Bio-peeling Ultra Active 30 ml

Faza 3: Ultra Regenerating Cream 30 ml

Faza 4: Ultra Moisturizing Cream 30 ml

PERDORIMI

Pre-treatment Lotion 125 ml

Aplikohet ne mbremje, ne te gjithe fytyren me nje pambuk, 2 minuta para perdorimit te Bio-peeling Ultra Active. Lihet derisa te perthithet plotesisht dhe kalojme ne hapin e dyte.

Bio-peeling Ultra Active 30 ml

Aplikohet ne mbremje. Vendoset ne 4 pika ne fytyre (balle, faqe dhe mjeker) dhe masazhohet me levizje rrethore nga jashte per nje minute. Shmangni zonen e syve, buzeve dhe hundes. Ne pese aplikimet e para rekomandohet te shperlahet pas 2-3 minutave. Ne aplikimet pasardhese nuk ka nevoje per shperlarje. Lajme duart dhe kalojme ne hapin tjeter.

Ultra Regenerating Cream 30 ml

Aplikohet ne mbremje pas perdorimit te Bio-peeling ultra active, ne 4 pika (balle, mjeker dhe faqe) dhe masazhohet me levizje rrethore nga jashte per nje minute. Shmangni zonen e syve, buzeve dhe hundes.

Ultra Moisturizing Cream 30 ml

Aplikohet ne mengjes pas pastrimit te fytyres, masazhohet per nje minute me levizje rrethore dhe mbahet gjate gjithe dites.