Propolaid Estratto Puro Analcolico

L620

Ka stok

In Stock

SKU: 0934

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë Propolis dhe Echinacea në gjëndje të stimulojë mbrojtjen fiziologjike imunitare të organizmit.
Echinacea nxit mbrojtjen natyrale organike. Propolisi ndërkohë është antibakterial dhe antiseptik.

Produkt Vegjetarian

perdorimi

Fëmijët nga 4-12 vjec: 10-15 pika dy herë në ditë. Të rritur: 20-30 pika dy herë në ditë sic janë ose të holluara me ujë.

permban

Propolis e.s. tit. 12% 60 mg
Echinacea purpurea e.s 30 mg

paketimi

Flakon 50 ml

nuk permban

Ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.