Zinc Gluconate 50 mg Tablets

L1,350

Ka stok

In Stock

SKU: 11764

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suport per sistemin imunitar. Suport per funksionin e enzimave.

Zinku është një mineral esencial për funksionin e shumë organeve dhe sistemeve në organizëm përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin. Zinku është i nevojshëm si kofaktor për shumë reaksione enzimatike të lidhura me proteinat dhe metabolizmin e karbohidrateve, sintezën e RNA/RDA dhe sinjalizimin intraqelizor. Zinku gjithashtu luan një rol kritik në neutralizimin e radikaleve të lira dhe në një plakje të shëndetshme.

 

perdorimi

1 tabletë në ditë gjatë një vakti.

paketimi

100 tableta

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Zink (nga glukonati i zinkut) 50 mg 455%

perberes te tjere

Celulozë, stearat magnezi (origjinë bimore), silicë dhe mbeshtjellje vegjetariane.