Apaxil Crema Opacizzante Viso

L3,670

Ka stok

In Stock

SKU: 9779

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Formule inovative e cila permban nje nenprodukt te misrit, i cili perthith yndyren e tepert dhe djersen e prodhuar nga lekura, duke e lene ate te thate, te paster dhe te bute per gjate gjithe dites.

 

specifikime

  • Fytyra eshte nje zone ne te cilen djersitja e shtuar kthehet ne nje problem shume shqetesues.
  • Ushqimet, nxehtesia, aktiviteti fizik, zemerimi, ankthi dhe situata te tjera stresuese mund te jene shkaktare te djersitjes se shtuar. Shkelqimi dhe djersitja e krijuar ne fytyre ne zonen T shkakton nje ndjesi sikleti per personat qe e vuajne. Gjithashtu, djersitja e shtuar pengon ne fiksimin e make up-it.
  • Per te ndihmuar ne zgjidhjen e ketij problemi te pakendshem Apaxil ka krijuar kremin e fytyres Apaxil Crema Opacizzante Viso.
  • Formula e tij inovative permban nje nenprodukt te misrit, i cili perthith yndyren e tepert dhe djersen e prodhuar nga lekura, duke e lene ate te thate, te paster dhe te bute per gjate gjithe dites.
  • Kremi i fytyres Apaxil eshte i pershtatshem jo vetem kunder djersitjes se shtuar, por edhe cdo papasterie tjeter ne lekure.
  • Kjo eshte arsyeja pse eshte mjaft i kerkuar nga adoleshentet per te luftuar pucrrat e moshes, si dhe nga femrat duke e perdorur ate si nje baze ideale per make up-in.
  • Apaxil Crema Opacizzante Viso prezanton nje gjenerate te re te kremerave te fytyres.

perdorimi

Kremi nuk duhet te masazhohet ne lekure, por duhet te tamponohet lehtesisht me mollezat e gishterinjve derisa te perthithet plotesisht. Per te riaktivizuar efektin kunder shkelqimit gjate dites, mjafton te tampononi fytyren me mollezat e gishterinjve, pa qene nevoja per te aplikuar serisht kremin.

paketimi

50 ml