CELEBRATE & CHILL AMPOULES DUO PACK 2×2 ml

L1,000

Ka stok

In Stock

SKU: 12545

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ampula të pasura me Caviar Complex për qetësim dhe shplodhje të menjëhershme.

Ekstrakti i havjarit është i pasur me proteina, lipide, vitamina dhe elementë gjurmë minerale.

Ekstrakti i Artemisë që rrjedh nga planktoni detar hidraton intensivisht dhe rigjeneron tërësisht.

Lëkura ristrukturohet dhe forcohet.