AQUADERM CREAM 30 gr

L1,200

Ka stok

In Stock

SKU: 13490

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kremi Aquaderm është një produkt i indikuar për trajtimin e djegieve, inflamacioneve dhe rasteve të carjeve të lëkurës. Vetitë e rigjenerimit të epitelit të Aquaderm rrjedhin nga përbërësit e tij prej të cilëve promovon epitelizimin përmes proceseve specifike. Epitelizimi i shpejtë kontribuon në parandalimin e komponentëve jashtëqelizorë që shkaktojnë praninë e plagëve dhe keloideve.

 

permban

Vitamina A: Promovon riprodhimin e qelizave epiteliale dhe ky formulim i veçantë është mbi bazë hidrofile në mënyrë që të përthithet shpejt dhe lehtë, pavarësisht natyrës lipofilike. Kremi Aquaderm përmban 400,000 IU vitaminë A, shumë më tepër se përmbajtja në formulime të ngjashme.

Allantoin: Është një molekulë organike me karakteristika të purinave, që gjendet kryesisht në qelizat me funksione rigjeneruese. Ai përforcon përhapjen e qelizave epiteliale duke rritur aktivitetin e vitaminës A.

Alkooli pantotenil: Vepron si një agjent përforcues epitelizues dhe njëkohësisht siguron absorbueshmëri të lartë të vitaminës A.

Aquaderm 2%: Është një agjent i fortë hidratues që zbut lëkurën e ashpër duke rritur përmbajtjen e lagështisë.

Perdorimi

Aplikoni një shtresë të hollë të kremit në lëkurë të pastër derisa të përthithet plotësisht. Vetëm për përdorim të jashtëm.