DEFENCE SUN NO-SHINE FLUID SPF 30

L1,950

Ka stok

In Stock

SKU: 2846

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem dielli me SPF 30, ideal për lëkurat normale në mikse. Ka një teksurë të lehtë dhe të padukshme, e cila i jep lëkurës një pamje mat.

 

specifikime

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afateshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
  • Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afategjata falë kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Filtra UVA dhe UVB: mbrojnë lëkurën nga rrezet e diellit.

Pro-Repair complex”: një sinergji e veçantë mes përbërësve aktiv si:

  • Niacina: Lufton dëmet biologjike, duke forcuar mbrojtjen natyrore të ADN-së dhe mekanizmat e rigjenerimit.
  • Beta-Glukan / L-karnitine: Patentë përbërësish që stimulojne sistemet e mbrojtjes natyrale të lëkurës, dhe luftojne radikalet e lira.
  • Vitamina E: Ka veti antioksidante.

perdorimi

Aplikoni produktin para ekspozimit në diell dhe përserisni aplikimin sa herë të jetë e nevojshme.

paketimi

50 ml