NS NORTHERN SOAP FOR DEEP FACIAL CLEANSING, 120 ml-1298E

L2,350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12965

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Sapun për një pastrim të thellë të lekurës duke e lenë atë të freskët të butë dhe krejtësisht të pastër.

Barërat dhe manat e veriut, të pasura me vajëra të çmuar dhe vitamina, gëzojnë cilësi të dobishme që njihen që prej lashtësisë.

Popujt e veriut i kanë përdorur këto barëra tradicionalisht për aftësitë e tyre shëruese, për forcë, shëndet dhe rini.

E pershtatshme per te gjitha  lëkurat dhe moshat.

 

 

permban

Karbon te aktivizuar, ekstrakt te bimeve te egra dhe manaferrave Siberiane.

paketimi

120 ml.