Chewable Calcium 600 mg – Lifeplan

L1,200

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12315

Pershkrimi i produktit

Ky produkt përmban 600 mg Kalcium plus 100% të NRV për Vitaminën D, e cila kontribuon në përthithjen normale të kalciumit dhe fosforit.

Kalciumi dhe Vitamina D së bashku ndihmojnë në mirëmbajtjen e dhëmbëve dhe kockave të shëndetshme, ndërsa Kalciumi më vete luan një rol në procesin e ndarjes dhe specializimit të qelizave. Për më tepër, Kalciumi kontribuon në funksionimin normal të muskujve dhe enzimave të tretjes, gjithashtu ndihmon në prodhimin e energjisë dhe koagulimin e shëndetshëm të gjakut.

perdorimi

1 ose 2 tableta të shoqëruara me ujë para ushqimit.

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Vlera % se vleres ditore
Kalcium  600 mg    75%
Vitamine D 5 μg 100%

paketimi

100 tableta.

Nuk përmban: sheqer të shtuar, kripë, niseshte, maja, ngjyrues, konservantë ose përbërës të derivuar nga kafshët.