MAG PAK 350 MG-CITRUS RASPBERRY FLAV x 15 PAK Trace Minerals

L2,100

Ka stok

In Stock

SKU: 13908

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Mag Pak është një suplement magnezi me aromë natyrale, i formuluar me një përzierje të veçantë të malatit të magnezit, karbonatit të magnezit dhe acidit citrik që sapo shtohet në ujë, krijon citratin e magnezit.

Bustinat Mag Pak mund ti merrni lehtësisht kudo me vete.

 

 

Permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 15
Karbohidrate totale 4 g 1%
Sheqernat totale 1 g *
Magnez (Nga Magnez Malat dhe Karbonat Magnezi) 5 mg 83%
Kompleks me spektër të plotë të mineraleve gjurmë jonike 100 mg *

perdorimi

Hapni paketën dhe përzieni përmbajtjen me 59-118 ml ujë. Përziejini derisa të treten. Për një efekt qetësues dhe më të mirë, përzieni me ujë të nxehtë dhe pijeni ngadalë.

paketimi

15 x 4.8 g.