ZEROLYTE ORANGE X 30 PACKETS Trace Minerals

L5,400

Ka stok

In Stock

SKU: 13918

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pije elektrolite e pasur me Natrium, Kalcium, Magnez dhe ujë kokosi. Natriumi është thelbësor për funksionin e nervave dhe muskujve dhe është i përfshirë në rregullimin e lëngjeve në trup. Natriumi gjithashtu luan një rol në kontrollin e presionit të gjakut dhe vëllimit të trupit.  Me shije portokalli.

Trupi juaj ka nevojë për një ekuilibër të natriumit për të funksionuar siç duhet.  Shumë njerëz konsumojnë më tepër kripë duke ngrënë një dietë të pasur me ushqime të përpunuara dhe të paketuara. Nga ana tjetër, nëse jeni duke ngrënë një dietë me ushqime të freskëta, me pak karbohidrate ose një dietë të stilit keto, mund të mos merrni mjaftueshëm kripë, veçanërisht nëse jeni një person aktiv. Shumë dieta me stil keto dhe me pak karbohidrate kanë mungesë të natriumit dhe në fakt shkaktojnë shterimin e natriumit nga trupi.

 

 

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vleres ditore:
Kalori 5
Karbohidratet totale <1g <1%
Magnez 80 mg 19%
Klorur 1500 mg 65%
Natrium 1000 mg 43%
Potasium 500 mg 11%
Kompleks i mineraleve gjurme jonike 100 mg *
Pluhur uj kokosi 100 mg *

perdorimi

Merrni 1 pako në ditë. Hapni paketën, përzieni përmbajtjen me 473 – 946 ml me ujë dhe holloni sipas preferencës suaj.

paketimi

30 x 7.6 g