MULTICOMPLEX UOMO 50+ 30 Tablets

L900

Ka stok

In Stock

SKU: 14191

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me përmbajtje të 12 vitaminave dhe 10 mineraleve.

Formulë e balancuar e përshtatshme për burrat mbi moshën 50 vjecare.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Përmbajtja: Sasia për dozim:
Vitaminë A 800 mcg Vitaminë E 24 mg
Vitaminë B1 1.4 mg Biotinë 60 mcg
Vitaminë B2 1.4 mg Kalcium 160 mg
Niacinë 16 mg Magnez 86.2 mg
Vitaminë B5 6 mg Hekur 2.1 mg
Vitaminë B6 1.8 mg Zink 7 mg
Acid Folik 300 mcg Mangan 2 mg
Vitamin B12 5 mcg Bakër 0.7 mg
Vitaminë C 80 mg Jod 105 mcg
Vitaminë D 10 mcg Selen 44 mcg
Krom 40 mcg Molibden 25 mcg

perdorimi

1 tabletë në ditë e shoqëruar me shumë ujë, preferohet në mëngjes.

paketimi

30 tableta