ELECTROLYTE STAMINA POWER PAK CONCORD GRAPEx30 BOX

L3,240

Ka stok

In Stock

SKU: 14275

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pije elektrolite me aromë natyrale, shkumëzuese që përmban antioksidantë, 1200 mg vitaminë C, mangan, selen, elderberry, zink, vitamina B3, B6, B12 dhe një spektër të plotë të mineraleve gjurmë Jonike.
Përdorimi: Merrni një bustinë në ditë. Perzjeni me 60-90 ml ujë ose pijen tuaj të preferuar. Mund të merren paketa shtesë në bazë të aktivitetit tuaj fizik.
Përmban: Vitaminë C, Vitaminë B1, B6, B12, Zink, Selen, magnez, Krom, Minerale gjurmë, etj.
Përdorimi: 30 copë x 5.3 g.