Colloidal Minerals, Natural Raspberry Flavor

L3,040

Ka stok

In Stock

SKU: 12626

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me mineralet gjurmë te Acidi Fulvic.
Raspberry Flavored Colloidal Minerals është një përzierje me shije te këndshme e përbërë nga minerale shumë të absorbueshme, të tretshme në ujë, që rrjedhin nga depozitat parahistorike të bimëve në Utah. Këto minerale koloidale u krijuan shumë kohë më parë kur u përfshinë në bimët e gjalla, frutat dhe perimet e asaj epoke.  Çdo servim 30 ml ka sasi gjurmë të mineraleve thelbësore natyrale që mund të jenë të vështira për t’u marrë nga dieta moderne. Mineralet e mëposhtëm gjenden natyrshëm në acidin fulvik: Bor, kalcium, krom, bakër, hekur, magnez, mangan, molibden, fosfor, kalium, selen, argjend, natrium, squfur, zink.

Perdorimi

Merrni 2 lugë gjelle në ditë në lëng ose ujë.

Paralajmerime: Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/në gji, nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve.

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditore
kalori 10 *
Karbohidratet totale 2 g <1%
Sheqernat totale 2 g 0, 4%
Sheqerna te shtuara 2 g *
Përzierje e lëngshme e mineraleve koloidale 30 ml *

Paketimi

946 ml