VITAMIN C LIPOSOMALE 500 mg 250 ml- Curesupport

L2,040

Ka stok

In Stock

SKU: 13541

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vitamina C lipozomale është një suplement ushqyes i krijuar për të ruajtur nivelet e vitaminës C në gjak. Forcon sistemin imunitar. Me një potencial të lartë të përthithjes, mundëson përthithje të mirë të hekurit dhe mirëformimin e indit lidhor.

Trupi i njeriut nuk e ruan vitaminën C për një kohë të gjatë, prandaj rekomandohet marrja e një doze ditore.

Vitamina C ruan rezistencën, rregullon thithjen e hekurit në trup, është e nevojshme për formimin e indit lidhës, kontribuon në reduktimin e lodhjes.

PERDORIMI

2×5 ml direkt në gojë ose në gotë me ujë, përveç nëse këshillohet ndryshe nga një profesionist i kujdesit shëndetësor. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

PERMBAN

500 mg vitaminë C për 5 ml.