Zinc Picolinate 50 mg Veg Capsules

L1,300

Ka stok

In Stock

SKU: 12673

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Zinku është thelbësor për funksionin normal të shumë organeve dhe sistemeve brenda trupit, duke përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin. Zinku është një bashkëfaktor mineral i domosdoshëm për qindra reaksione enzimatike që lidhen me metabolizmin e proteinave dhe karbohidrateve, ARN/ Sinteza e ADN-së dhe sinjalizimi ndërqelizor. Dihet gjithashtu se luan një rol kritik në aktivitetet neutralizuese të radikaleve të lira.

 

Perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë te shoqeruar me ushqim.

Paralajmerime: Vetëm për të rriturit. Ky produkt nuk është i destinuar për përdorim afatgjatë; përdorni vetëm sipas udhëzimeve. Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose me gji. Konsultohuni me mjekun nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.

Permbajtja

Zinc (from 270 mg Zinc Picolinate)              50 mg 455%

Perberes te tjere: Miell orizi, Hipromelozë (kapsula celuloze) dhe Acid Stearik (burim bimor).

Paketimi

60 kapsula