STRESS -X x 60 TB TraceM

L4,050

Ka stok

In Stock

SKU: 13900

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Stres-X u zhvillua që të keni më shumë energji, vitalitet, shëndet dhe aftësi për të përballuar me qetësi situatat stresuese.

Përmbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia 5 së vlerës ditore:
Kalori 5
Karbohidratet totale 2 g 1 %
Fibrat dietike 1 g 4 %
Vitaminë A 750 mcg 83%
Vitaminë C 175 mg 194%
Vitaminë D 23.8 mcg 119%
Vitaminë E 6.7 mg 45%
Tiaminë 10 mg 833%
Vitaminë B2 8 mg 615%
Niacine 18 mg 113%
Vitamine B6 12 mg 706%
Folat (400 mcg Flic Acid) 667 mcg 167%
Vitaminë B12 35 mcg 1458%
Biotin 120 mcg 400%
Acid Pantotenik 25 mg 500%
Magnez 70 mg 17%
Zink 10 mg 91%
Selen 5 mcg 9%
Krom 12 mcg 34%
Klorur 350 mg 15%
Natrium 20 mg 1%
Potasium 60 mg 1%
Minerale Jonike gjurme 566 mg *
Perzierje bimore 308 mg *
Kompleks i koncentruar enzimash 151 mg
Sulfat 20 mg
PABA 7 mg
Bor 0.6 mg

perdorimi

Merrni 2 tableta në ditë ose sipas nevojës, në varësi të nivelit tuaj të stresit.

paketimi

60 tableta.