Liquid Multi Gels Softgels

L2,980

In Stock

SKU: 12623

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me Luteine,Likopen dhe vaj te fares se lirit. Perthithet shpejt nga organizmi.

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditre
Kalori 10
yndyra totale 1 g 1%*
Vitamine A 3000 mcg 333%*
Vitamine C 300 mg 333%*
Vitamine D 10 mcg 50%*
Vitamine E 268 mg 1787%*
Tiamine 50 mg 4167%*
Riboflavine 25 mg 1923%*
Niacine 50 mg 313%*
Vitamin B-6 50 mg 2941%*
Folate 1,360 mcg 340%*
Vitamine B-12 100 mcg 4167%*
Biotine 300 mcg 1000%*
Acid pantotenik 50 mg 1000%*
Kalcium 100 mg 8%*
Hekur 9 mg 50%*
Jod 150 mcg 100%*
Magnez 100 mg 24%*
Zink 15 mg 136%*
Selen 70 mcg 127%*
Baker 1 mg 111%*
Mangan 2 mg 87%*
Krom 120 mcg 343%*
Molibden 25 mcg 56%*
Kaliumi 25 mg < 1%*
Vaji organik i farave të lirit 800 mg *
Acidi alfa lipoik 30 mg *
Acidi para-aminobenzoik 50 mg *
inositol 25 mg *
Bor 500 mcg † *
Luteina 250 mcg *
Likopeni 250 mcg *

perdorimi

Merrni 2 xhel ne dite me ushqim.

 

Paralajmerime: Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/në gji, nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbidozimi aksidental i produkteve që përmbajnë hekur është shkaku kryesor i helmimit fatal te fëmijët nën 6 vjeç.

Mbajeni këtë produkt larg fëmijëve.

Në rast mbidozimi aksidental, telefononi menjëherë një mjek ose qendrën e kontrollit të helmeve.

Ky produkt përmban biotinë e cila mund të ndërhyjë në disa rezultate të analizave të gjakut.

Paketimi

60 kapsula

Perberes te tjere

Kapsulë Softgel [xhelatinë gjedhi (pa BSE), glicerinë, ujë, karobë], dyllë blete, lecitinë soje dhe ekstrakt vanilje.