MAGNESIUM x 60 TB Trace Minerals

L3,100

Ka stok

In Stock

SKU: 13910

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Tabletat e magnezit ndihmojnë në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të magnezit në trupin tuaj për shëndet dhe mirëqenie optimale. Përmban gjithashtu Mineralet Jonike gjurmë për ekuilibrin e shëndetshëm të mineraleve të organizmit.

Pa alergjene, pa gluten.

 

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim; Sasia % së vlerës ditore:
Kalori 10
Karbohidratet totale 2 g 1 %
Magnez 300 mg 71%
Klorur 150 mg 7%
Minerale Gjurme Jonike (Kompleks  i koncentruar me spektër të plotë të mineraleve gjurmë jonike) 1 g *

perdorimi

Për rezultate të mira merni 2 tableta në ditë të shoqeruara me ushqim.

paketimi

60 tableta.