MULTICOMPLEX UOMO 30 Tablets -Esi

L900

Ka stok

In Stock

SKU: 14188

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me përmbajtje të 13 vitaminave dhe 10 mineraleve. Formulë e balancuar e përshtatshme për burrat deri në moshën 50 vjecare.

permbajtja

Permbajtja: Sasia për dozim: Përmbajtja: Sasia për dozim:
Vitaminë A 800 mcg Biotinë 50 mcg
Vitaminë B1 1.1 mg Vitaminë K 30 mcg
Vitaminë B2 1.4 mg Kalcium 160 mg
Niacinë 16 mg Magnez 75.1 mg
Vitaminë B5 6 mg Hekur 5.6 mg
Vitaminë B6 1.4 mg Zink 6 mg
Acid Folik (Vitaminë B9) 200 mcg Mangan 2 mg
Vitaminë B12 2.5 mcg Bakër 0.5 mg
Vitaminë C 80 mg Jod 105 mcg
Vitaminë D 5 mcg Krom 40 mcg
Vitaminë E 12 mg Selen 30 mcg
Molibden 25 mcg

perdorimi

1 tabletë në ditë e shoqëruar me shumë ujë, preferohet në mëngjes.

paketimi

30 tableta.