Magnesium Flakes

L520

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10638

Pershkrimi i produktit

Magnesium Flakes është një përbërje nga Kloruri i magnezit 100% i pastër, ideal për tu shtuar në banjë për këmbët ose trupin, për relaksimin e muskujve dhe shëndetin e lëkurës. Magnezi lehtëson kontrakturat dhe tensionin e muskujve, nxit përthithjen e kalciumit, promovon mirëqenien e lëkurës dhe mirëqenien e përgjithshme të trupit, gjithashtu nxit një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë.

 • 47% Klorur Magnezi
 • Çdo 150 g japin 22,8g formë elementare optimale të përthithshme magnezi.
 • Ndihmon në mirëqënien e lëkurës dhe relakson muskujt
 • Lan, pastron, purifikon dhe rigjeneron lekuren
 • I përshtatshëm për:
  • Cdo moshë
  • Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit
  • Probleme të lëkurës, si dermatit, psoriazë, ekzemë.
  • Nuk ka kundërindikacione për Magnesium Flakes.

  I garantuar, pa: Ngjyrues dhe aromë artificiale, paraben.

 

 

perdorimi

Për banjë për këmbët– Hidhni 150g Magnesium Flakes në 5L ujë të ngrohtë dhe mbajini këmbët në të për 20 minuta.

Për banjë për trupin– Hidhni 250g Magnesium Flakes në ujë të ngrohtë dhe qëndroni në të për 20 minuta.
Çdo 150g japin 22,8g formë elementare optimale të përthithshme magnezi. Është e këshillueshme që të bëhen 2-3 banja me magnez në javë, por mund të përshtatet sipas nevojave të trupit.

paketimi

150 g